Podstawowe parametry techniczne
Wymiary (mm) | 1500 x 600 x 1550 |
Wsad: | 500 kg |
Prasa przeznaczona jest do prasowania mięsa i kiełbas. W przypadku mięsa można z niego usunąć wody i osocza do 30% jego wagi początkowej, a w przypadku kiełbas (głównie typu salami) pozwala uformować kształt. Do prasowania wykorzystujemy sprężone powietrze, a czas prasowania możemy ustawiać indywidualnie dla każdego produktu. W czasie prasowania nie jest niszczona struktura mięsa. Zastosowanie prasy znacznie skraca produkcję wyrobów długo dojrzewających.
Wózki wykonujemy w różnych wersjach i wariantach. Zawsze bierzemy pod uwagę oczekiwania i potrzeby klientów.
Stoły rozbiorowe w różnych rozmiarach, zawsze wykonujemy na zamówienie klienta w dwóch wariantach: jednostronne i dwustronne. Stoły wyposażone są w deski rozbiorowe wykonane z płyty polipropylenowej i regulowane stopki w nogach.