Podstawowe parametry techniczne
Wymiary (mm): | 2000 x 700 x 1500 |
Zasilanie: | 400V / 50Hz |
Szerokość robocza: | od 400 mm |
Moc: | 1 kW |
Praktyczne i wydajne urządzenie do produkcji wszelkiego rodzaju kotletów "bitych" typu schabowy. Regulacja grubości otrzymywanych kotletów i wydajności. Materiał konstrukcji stal 1.4301 (AISI 304).
Podstawowe parametry techniczne
Wymiary (mm): | 1470 x 820 x 1500 |
Zasilanie: | 400V / 50Hz |
Szerokość robocza: | od 400 mm |
Moc: | 0,8 kW |
Urządzenie przeznaczone do pokrywania produktów panierem płynnym. Regulacja prędkości panierowania. Wyposażona w system usuwania nadmiaru panieru z produktów. Prosta obsługa i regulacja. Panierownica wyposażona jest w koła jezdne z hamulcami umożliwiające szybkie wystawienie urządzenia z linii, a jednocześnie pewne i stabilne unieruchomienie w czasie pracy.
Podstawowe parametry techniczne
Wymiary (mm): | 1550 x 1250 x 2000 |
Zasilanie: | 400V / 50Hz |
Szerokość robocza: | od 400 mm |
Moc: | 1,2 kW |
Urządzenie przeznaczone do pokrywania produktów panierem sypkim (oprócz mąki). Wyposażona jest w system usuwania nadmiaru panieru z produktów oraz ślimakowy system podawczy zapewniający prawidłową cyrkulację panieru w urządzeniu. Panierownica wyposażona jest w koła jezdne z hamulcami umożliwiające szybkie wystawienie urządzenia z linii, a jednocześnie pewne i stabilne unieruchomienie w czasie pracy.
Podstawowe parametry techniczne
Wymiary (mm): | 2770 x 700 x 1900 |
Zasilanie: | 400V / 50Hz |
Szerokość robocza: | od 400 mm |
Moc: | 4 kW |
Urządzenie przeznaczone do pokrywania produktów mąką. System usuwania nadmiaru mąki z produktów oraz system przciwpyłowy w standardzie. Wyposażona jest w koła jezdne z hamulcami umożliwiające szybkie wystawienie urządzenia z linii, a jednocześnie pewne i stabilne unieruchomienie w czasie pracy. Płynna regulacja prędkości panierowania. Konstrukcja w całości ze stali kwasoodpornej.
Podstawowe parametry techniczne
Wymiary: | w zależoności od wydajności urządzenia |
Wydajność: | od 200 kg/h |
Długość: | od 3000 mm |
Zasilanie: | 400V / 50Hz |
Szerokość robocza: | od 400 mm |
Moc: | od 60 kW |
Smażalnik zawsze wykonujemy dostosowując do podanej przez klienta wydajności, rodzaju smażonego produktu (kształt, waga, wielkość) i przebiegu procesu technologicznego smażenia. Konstrukcja ze stali kwasoodpornej z zewnątrz izolowana termicznie. Podgrzewanie oleju elektryczne. Pokrywa górna podnoszona dla ułatwienia czyszczenia i mycia. Regulacja temperatury pracy, czasu smażenia i wysokości smażonego produktu.
Podstawowe parametry techniczne
Wymiary: | w zależoności od wydajności urządzenia |
Wydajność: | od 200 kg/h |
Szerokość robocza: | od 600 mm |
Długość: | od 6000 mm |
Zasilanie: | 400V / 50Hz |
Moc: | od 60 kW |
Urządzenie przeznaczone do dopiekania i dogotowywania produktów po procesie smażenia. Piec dostosowujemy do potrzeb klienta. Dwie strefy o niezależnym sterowaniu procesem. Niezależne systemy regulacji temperatury i wilgotności w każdej strefie. Płynna regulacja prędkości transportu. Myjka taśmy transportowej. Podnoszona górna pokrywa pieca. Ogrzewanie elektryczne.