Katalog

Pobierz katalog produktów z 2017r.

Pobierz katalog

Walcarka do mięsa

Podstawowe parametry techniczne

Wymiary (mm): 2000 x 700 x 1500
Zasilanie: 400V / 50Hz
Szerokość robocza: od 400 mm
Moc: 1 kW
Linie smażalnicze 1

Praktyczne i wydajne urządzenie do produkcji wszelkiego rodzaju kotletów "bitych" typu schabowy. Regulacja grubości otrzymywanych kotletów i wydajności. Materiał konstrukcji stal 1.4301 (AISI 304).


Panierownica do panieru płynnego

Podstawowe parametry techniczne

Wymiary (mm): 1470 x 820 x 1500
Zasilanie: 400V / 50Hz
Szerokość robocza: od 400 mm
Moc: 0,8 kW
Linie smażalnicze 2

Urządzenie przeznaczone do pokrywania produktów panierem płynnym. Regulacja prędkości panierowania. Wyposażona w system usuwania nadmiaru panieru z produktów. Prosta obsługa i regulacja. Panierownica wyposażona jest w koła jezdne z hamulcami umożliwiające szybkie wystawienie urządzenia z linii, a jednocześnie pewne i stabilne unieruchomienie w czasie pracy.


Panierownica do panieru suchego

Podstawowe parametry techniczne

Wymiary (mm): 1550 x 1250 x 2000
Zasilanie: 400V / 50Hz
Szerokość robocza: od 400 mm
Moc: 1,2 kW
Linie smażalnicze 3

Urządzenie przeznaczone do pokrywania produktów panierem sypkim (oprócz mąki). Wyposażona jest w system usuwania nadmiaru panieru z produktów oraz ślimakowy system podawczy zapewniający prawidłową cyrkulację panieru w urządzeniu. Panierownica wyposażona jest w koła jezdne z hamulcami umożliwiające szybkie wystawienie urządzenia z linii, a jednocześnie pewne i stabilne unieruchomienie w czasie pracy.


Obmączarka (preduster)

Podstawowe parametry techniczne

Wymiary (mm): 2770 x 700 x 1900
Zasilanie: 400V / 50Hz
Szerokość robocza: od 400 mm
Moc: 4 kW
Linie smażalnicze 4

Urządzenie przeznaczone do pokrywania produktów mąką. System usuwania nadmiaru mąki z produktów oraz system przciwpyłowy w standardzie. Wyposażona jest w koła jezdne z hamulcami umożliwiające szybkie wystawienie urządzenia z linii, a jednocześnie pewne i stabilne unieruchomienie w czasie pracy. Płynna regulacja prędkości panierowania. Konstrukcja w całości ze stali kwasoodpornej.


Smażalnik olejowy

Podstawowe parametry techniczne

Wymiary: w zależoności od wydajności urządzenia
Wydajność: od 200 kg/h
Długość: od 3000 mm
Zasilanie: 400V / 50Hz
Szerokość robocza: od 400 mm
Moc: od 60 kW
Linie smażalnicze 5

Smażalnik zawsze wykonujemy dostosowując do podanej przez klienta wydajności, rodzaju smażonego produktu (kształt, waga, wielkość) i przebiegu procesu technologicznego smażenia. Konstrukcja ze stali kwasoodpornej z zewnątrz izolowana termicznie. Podgrzewanie oleju elektryczne. Pokrywa górna podnoszona dla ułatwienia czyszczenia i mycia. Regulacja temperatury pracy, czasu smażenia i wysokości smażonego produktu.


Piec parowo-powietrzny

Podstawowe parametry techniczne

Wymiary: w zależoności od wydajności urządzenia
Wydajność: od 200 kg/h
Szerokość robocza: od 600 mm
Długość: od 6000 mm
Zasilanie: 400V / 50Hz
Moc: od 60 kW
Linie smażalnicze 6

Urządzenie przeznaczone do dopiekania i dogotowywania produktów po procesie smażenia. Piec dostosowujemy do potrzeb klienta. Dwie strefy o niezależnym sterowaniu procesem. Niezależne systemy regulacji temperatury i wilgotności w każdej strefie. Płynna regulacja prędkości transportu. Myjka taśmy transportowej. Podnoszona górna pokrywa pieca. Ogrzewanie elektryczne.

Powiedz nam czego potrzebujesz

Kontakt